Bedrijfsuitjes, kinder- en familiefeesten

Eeterij de Jutberg is een mooi uitgangspunt voor een bedrijfsuitje, kinder of familiefeest. De Eeterij ligt namelijk direct aan nederlands oudste nationale park de Veluwezoom. Hier zijn tal van leuke, spannende en leerzame activiteiten mogelijk. De mooie speeltuin van de Jutberg biedt vele uren speelplezier voor de kinderen. Je kunt de dag sfeervol afsluiten met een geheel verzorgd buffet of bbq.

Activiteiten:

Veluwesafari: Een vier uur durende tocht over de prachtige Veluwezoom. Onderweg doet u verschillende activiteiten als boogschieten en klootschieten.

Klootschieten: En leuke balsport, waarin in zo min mogelijk worpen, een bal over een mooi parcours gespeeld wordt.

Op pad met de Veluwescooter: Laat de wind door je haren suizen tijdens een fluisterstille tocht op de electrisch aangedreven Veluwescooter. Een mooie manier om de mooiste plekjes van de Veluwezoom moeiteloos te ontdekken.

Sagen en legenden wandeling: Een leuke en spannende wandeling waarbij de Jutbergranger verschillende Veluwsche sagen en legenden  vertelt op de mooiste plekjes.

Op pad met de Jutbergranger: Een leuke en informatieve wandeling met de Jutbergranger. De Jutbergranger vertelt over het ontstaan van de Veluwezoom en over de vele verschillende bewoners van dit prachtig stukje nederland.

Eeterij de Jutberg organiseert deze uitjes in samenwerking met Sportieve evenementen en de Jutbergranger.