Voorgerechten
Carpaccio de luxe € 12,50
Rucola, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompit en zongedroogde tomaat.
Broodplankje met diverse smeersels. € 6,95
Rockefeller champignons van de chef € 7,95
Gevuld met room, spinazie en spek
Gebakken calamares met knoflooksaus € 6,-
Gefrituurde inktvis ringen
Geitenkaas salade € 10,00
Walnoot, spekjes en balsamico dressing.
Ook mogelijk als hoofdgerecht. € 15,00
Gevulde vega flensje € 6,95
Gevuld met kruidenkaas en wok groente melange.
Soepen
Soep van de dag € 5,50
Doesburgse mosterdsoep € 5,50
Met of zonder spekjes
Hoofdgerechten
Vlees
Chef ‘s pittige burger € 18,00
Japaleno, spekjes, spiegelei, tomaat, sla en komkommer.
Schnitzel met spiegelei € 17,50
Schnitzel de Jutberg € 19,00
Met gebakken spek, ui, champpignons.
Spareribs zoet of pittig € 20,50
Met maiskolf en klontje boter.
Jan’s biefstuk € 20,00
Rucola,rode ui, balsamico en parmezaanse kaas.
Surinaamse Bami € 17,50
Bami met paksoi, kipdij satestokje en kroepoek.
Pasta kippedij met wokgroenten € 16,50
Vis
Visstoof pannetje € 18,95
Gamba’s, fruit de mêr, brood en salade.
Pittige gamba’s € 18,95
Bosui, paprika en peultjes.
Pasta garnalen € 17,50